Service og Support Vi yder både support og service

Sig endelig til hvis der er noget vi kan hjælpe med, om det måtte være support du har brug for til dit produkt eller det er blevet tid til service, så kontakt os

Aquasense vagttelefon åbent 24/7 365 dage om året.

Du kan kontakte os på +45 42 42 50 80.

NB. opkald udenfor vores normale åbningstid, som er mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00, koster 1.200,00 kr. eks. moms pr. påbegyndte time.

Service og Support

Aquasense tilbyder et bredt serviceprogram, på både håndholdt og stationært udstyr. Arbejdet udføres altid af specialtrænede serviceteknikere, enten hos kunden eller på vores serviceværksted.

Alle vores serviceteknikkere er trænede i opsætning, programmering, vedligehold og kalibrering af alle vores produkter. Træningen udføres på fabrikkerne rundt i Europa og afsluttes altid med en test og efterfølgende udstedelse af et tidsbegrænset certifikat. Dette certifikat er vores og vores kunders sikkerhed for at vores teknikkere altid er opdaterede med den seneste viden om idriftsættelse og vedligehold af produkterne.

Aquasense udfører gerne service på timebasis, men vi anbefaler altid at der laves en serviceaftale på gentagne opgaver. Serviceaftalen giver os bedre mulighed for at planlægge opgaverne og have de rigtige reservedele hjemme og dermed, i sidste ende, en lavere pris til kunderne. Alle serviceeftersyn afsluttes naturligvis med udarbejdelse af en servicerapport, med alt relevant information fra det udførte arbejde, samt dato for næste planlagte serviceeftersyn.

Aquasense kan tillige tilbyde vores kunder træning i vedligeholdelse og kalibrering af udstyret, hvis udstyret f.eks. placeres uden for vores geografiske rækkevidde og/eller hvis det er en fordel for kunden at kunne udføre opgaven internt af andre årsager.

Send en forespørgsel

Du er også meget velkommen til at kontakte vores servicetekniker direkte, for en uforpligtende snak om hvad Aquasense kan tilbyde Jeres virksomhed inden for service og vedlighold.

Søren Torsbjerg Møller

Direktør