Vi søger specialist i måleteknik – datakommunikation og IoT

Vil du være med til at gøre en forskel for miljøet, når du arbejder selvstændigt med installation og servicering af måleinstrumenter inden for vandmiljø og -behandling?

Som servicetekniker hos Aquasense kommer du ind i en vækstvirksomhed med et sundt potentiale for udvikling. Her beskæftiger du dig med de nyeste teknologier inden for IoT, måleteknik og digital kommunikation, ligesom vi arbejder med flow-, niveau-, turbiditetsmåling samt online vandanalyse, dataloggere og datavalidering.

3 brands – 1 fælles organisation

I Vejle har vi samlet vores 3 brands; AquasenseGasDetect og Instrutech under samme tag. Vi er specialister i måleinstrumenter til vandtransport og -behandling, avanceret gasdetekteringsudstyr og specifikke tekniske instrumenter på tværs af brancher og opgaver.

Vi er en vidensbaseret virksomhed med en klar strategi om at være 20 % større i 2024 og 50 % større ved udgangen af 2026. På vores kontor i Vejle finder du 7 engagerede kolleger med et højt vidensniveau, der sidder klar til at tage godt imod dig.

Blågrønne alge detektering | Forbindelsens sikres inden de sejler tilbage.

Du får gode forhold og en meningsfuld hverdag

Sammen med dine kommende kolleger gør du både verden til et bedre sted, ligesom du får en international kontaktflade og gode muligheder for efteruddannelse inden for det, der interesserer dig.

Herudover tilbyder vi en lækker frokostordning, firmabil på gule plader samt en attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring.

Servicetekniker med stor faglig stolthed og lyst til at lære nyt

  • Du har en relevant teknisk baggrund.
  • Du har gerne erfaring med det selvstændige liv på landevejen og ved, hvilken indsats det kræver.
  • Du har en stor faglig stolthed og en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver.
  • Du taler og skriver dansk flydende samt engelsk på professionelt niveau.
Datapræsentationssystem
Leverandørbesøg

50 % ude i marken – 50 % på værkstedet

Du får et tæt samarbejde med din serviceteknikerkollega, ligesom du sparrer med din kollega i salg og har tæt kontakt med vores internationale leverandører og den danske vandbranche. Vi dækker hele landet, men har ingen faste udliggerdage. Du vil dog skulle regne med at have cirka 1 overnatning om måneden.

”Du får et virkelig alsidigt job, hvor fleksibiliteten går begge veje. For du arbejder både med instrumentreparationer på værkstedet, ligesom du er ude i marken med waders på og måleinstrument i hånden,” fortæller direktør Søren Møller.

I dette job planlægger og styrer du også selv dine projekter og opgaver, og du kommer blandt andet til at:

  • udføre service og reparation – både i marken og på værkstedet
  • lave rapportering på opgaver
  • stå for sammenbygning og programmering af målesystemer
  • deltage i produktudviklingsarbejde

Du er desuden på Sjælland 3 dage om måneden, hvor vi fx står for idriftsættelse af projekter og kalibrering.

Måleudstyr - Datapræsentationssystem

Er du klar til nye udfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye kollega? Så kan du kontakte servicechef Anders Petersen på mail: ap@aquasense.dk eller telefon 4242 2051.

Send din ansøgning og dit CV til os via linket nedenfor. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag. Ansættelse er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!