Skip to content

Instrumentering til analyse af vand

Vælg produkttype

Instrumentering til analyse af vand

Instrumentering til analyse af vand er noget af det vi har stor erfaring med. Vi beskæftiger os med udstyr til analyse, måling og opsamling af væsker. Så skal du bruge vandprøver og data, sikrer vi at du har de korrekte instrumenter til at kunne gennemføre en korrekt og retvisende analyse, med instrumenter fra de bedste leverandører.

Vi har mange års erfaring indenfor valg af analyseinstrumenter på mange forskellige applikationer og i forskellige miljøer. Det betyder at vi har ekspertisen, der skal til, for at hjælpe dig med valg af den helt rigtige løsning som er tilpasset dine behov.

Vi arbejder både med salg, leasning og udlejning af udstyr. Fokus er på at opnå størst mulige datasikkerhed for vores kunder og et højt serviceniveau. Som en afgørende del af vores serviceniveau lægger vi stor vægt på uddannelse, instruktion i anvendelse og vedligeholdelse. På den måde kan du altid være sikker på at få rådgivning og hjælp ud fra de nyeste teknologier og viden.

For at optimere og systematisere vedligehold, tilbyder vi total service for målesystemer.

Så hvis du eksempelvis skal bruge en kølet prøveoptager i en kortere periode eller en sonde til en bestemt analyse af en eller flere gange, så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Analysatorer til vand

Pumpestyring og dataloggere til analyse

Prøveoptagere

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { var currentDate = new Date(); if (currentDate.getDate() === 21 && currentDate.getMonth() === 6) { // Husk, i JavaScript er januar 0 og december er 11. var elementsToHide = document.querySelectorAll(".yourClassName"); // Erstat '.yourClassName' med den klasse, du vil skjule. elementsToHide.forEach(function(element) { element.classList.add('hide-element'); }); } });