Skip to content

Leje og Leasing af udstyr Stort set alle vores produkter kan lejes

Leje af udstyr

Vi udlejer forskellige typer af udstyr, blandt andet flowmålere, prøveoptagere og håndholdt analyseudstyr. Som kunde kan du vælge imellem 2 forskellige lejeoptioner:

  1. Leje med operatør

Her godkender vi applikationen før ordren og fakturere måleresultater efter aftale med dig. Vi påtager os hele ansvaret for, at resultaterne komme i hus og vi leverer instrumentet kalibreret, opladt og klar til brug.

Udlejningen er inklusiv nødvendigt software, datalogning og før- og efterservice.

  1. Leje uden operatør

Her lejer du på eget ansvar, både for instrumenterne i udlejningsperioden og for manglende eller fejlagtige måleresultater.

Vi leverer instrumentet kalibreret, opladt og klar til brug. Udlejningen er inklusiv nødvendig software og forudsætter, at du og dine medarbejdere er bekendt med instrumentet og selv kan anvende det.

Alternativt finder denne uddannelse af dig og dine medarbejdere inden lejeperioden.

Send en forespørgsel Lad os hjælpe dig og din virksomhed

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { var currentDate = new Date(); if (currentDate.getDate() === 21 && currentDate.getMonth() === 6) { // Husk, i JavaScript er januar 0 og december er 11. var elementsToHide = document.querySelectorAll(".yourClassName"); // Erstat '.yourClassName' med den klasse, du vil skjule. elementsToHide.forEach(function(element) { element.classList.add('hide-element'); }); } });