Skip to content

Analyse

Sammen med kvaliteten af dit måleinstrument handler analyse af vandkvalitet også om: montering, rengøring og vedligehold, krydsfølsomhed og datatolkning mm.. Derfor har vi lavet en oversigt, over hvilket udstyr, der kan bruges og nogle applikationsmuligheder med råd til hvordan man griber opgaven an. Vi håber det tjener til inspiration.

Vi bryster os af at altid at følge med udviklingen, så vi kan tilbyde de bedste starte en dialog om det projekt eller problemstillingen du står produkter til vores kunder. Hvis du ”kun” skal bruge udstyret i en kortere periode til fx en målekampange, har vi løsningen.

Har du brug for sparring eller et godt råd kan du altid kvit og frit kontakte Aquasense. Vi deler hellere end gerne, ud af vores tilsammen mere end 50 års erfaring, inden for vandanalyse.

4242 5080 eller på mail info@aquasense.dk

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { var currentDate = new Date(); if (currentDate.getDate() === 21 && currentDate.getMonth() === 6) { // Husk, i JavaScript er januar 0 og december er 11. var elementsToHide = document.querySelectorAll(".yourClassName"); // Erstat '.yourClassName' med den klasse, du vil skjule. elementsToHide.forEach(function(element) { element.classList.add('hide-element'); }); } });