Skip to content

Spildevandstransport

Vælg produkttype til spildevandstransport

Spildevandstransport

Aquasense leverer markedets bedste stationære og flytbare flow- og niveaumålere til måling på spildevandsledninger. Derudover har vi et stort program i dataloggere, pumpestyringer samt udstyr til prøveoptagning og analyse.

Detektering af uønsket vand kan være både ressourcekrævende og vanskelig. Derfor vælger flere og flere at outsource opgaven. Samarbejder I med Aquasense, står vi for flowmåling og detektering af uønsket vand. Vi påtager os det fulde ansvar for, at måleresultaterne kommer i hus, så I kan koncentrere jer om at analysere resultaterne, og løse eventuelle uregelmæssigheder konstruktivt.

Hos Aquasense står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr og de rigtige løsninger til dine opgaver.

Kontakt os allerede i dag!

Spildevandstransport - Illustration af instrumentering

Analyse

Flow

Meteorologi

Niveau

Prøveoptagere

Pumpestyring

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { var currentDate = new Date(); if (currentDate.getDate() === 21 && currentDate.getMonth() === 6) { // Husk, i JavaScript er januar 0 og december er 11. var elementsToHide = document.querySelectorAll(".yourClassName"); // Erstat '.yourClassName' med den klasse, du vil skjule. elementsToHide.forEach(function(element) { element.classList.add('hide-element'); }); } });