Skip to content

Måleinstrumenter til Vandværk

Vælg produkttype til vandværk

Måleinstrumenter til vandværk og vandforsyning

Måleinstrumenter til vandværk og vandforsyning, uanset om det drejer sig om råvand fra boringer eller reservoir samt drikkevand i forsyningsnettet til forbrugerne, har vi udstyret til at måle såvel flow og niveau samt alle parametre af vandkvaliteten.

Vores pålidelige systemer til flow- og niveaumåling giver stor forsyningssikkerhed, og vi kan tilbyde såvel inline som clamp-on flowmålere – også til montering hvor installationsforholdene er vanskelige, f.eks. tæt ved rørbøjninger eller lign.

Aquasense leverer også et komplet sortiment af sensorer til bestemmelse af snart sagt enhver type af bestanddele i rent drikkevand, såvel som alle tænkelige urenheder.

Hos Aquasense står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr og de rigtige løsninger til dine opgaver.

Kontakt os allerede i dag!

Vandværk - oversigt over måleinstrumenter

Analyse

Flow

Niveau

Prøveoptagere

Pumpestyring og dataloggere

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { var currentDate = new Date(); if (currentDate.getDate() === 21 && currentDate.getMonth() === 6) { // Husk, i JavaScript er januar 0 og december er 11. var elementsToHide = document.querySelectorAll(".yourClassName"); // Erstat '.yourClassName' med den klasse, du vil skjule. elementsToHide.forEach(function(element) { element.classList.add('hide-element'); }); } });