Skip to content

Datalogger

Vi har en datalogger til enhver situation!

En datalogger kan bruges til det hele men… hvor skal den sidde? Hvad skal den sidde sammen med? Hvad skal den kommunikere med? Så skal du endvidere tage stilling til, skal være Modbus eller noget helt andet? Er det for resten en ATEX-Zone… eller hvordan var det nu lige det var?

Læs mere under produkterne »

Det kan være svært at finde den rigtige logger til din problemstilling. Den gode nyhed er dog, at vi har en logger til enhver tænkelig situation.

Så hvis du ikke lige kan gennemskue hvilken datalogger du skal bruge, så tøv tøv ikke med at ringe 4242 5080 og få uforpligtende rådgivning eller sende en mail her

Her ser du samlingen af vores dataloggere. Men disse kan næsten enhver løsning sammensættes. På tværs af vores loggere, vil det være muligt at kommunikere med alle sensorer uanset kommunikationsformen, dette kunne fx være MODBUS.

Er du interesseret i muligheden for at få sendt din data til egen server eller vores datapræsentationsystem, spørg da ind til løsninger med simkort.

Vi har flere leverandører med hver deres speciale, og du kan læse om dem lige her.

Hvor kan de bruges?

Når du skal have en måle kampagne, eller har udstyr der sidder steder, som ikke er nemme at komme til, da er det oplagt. Vi har efter hånden stor erfaring, med at benytte datalogger til en vifte af forskellige løsninger.

Her kan du hente noget inspiration:

Så om du skal bruge en nem og hurtig løsning. eller om du skal have lavet noget udviklet, er vi klar! Både Peter og Anders har flere år erfaring dataloggere, data-transport og analyse/validering heraf.

Dermed sagt ingen opgave er for lille eller for stor!

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { var currentDate = new Date(); if (currentDate.getDate() === 21 && currentDate.getMonth() === 6) { // Husk, i JavaScript er januar 0 og december er 11. var elementsToHide = document.querySelectorAll(".yourClassName"); // Erstat '.yourClassName' med den klasse, du vil skjule. elementsToHide.forEach(function(element) { element.classList.add('hide-element'); }); } });