Vælg en side

Om Aquasense

Aquasense blev stiftet i 2011 af Søren Torsbjerg Møller og selvom hovedkontoret er placeret i Middelfart, løser vi opgaver i hele landet.

Aquasense beskæftiger sig med salg, udlejning og service af instrumenter til miljøkontrol og vandanalyse. 
Aquasense leverer, installerer og servicerer målesystemer til ferskvand, havvand, procesvand og spildevand med både håndholdte og stationære instrumenter. Vi tilbyder salg, leasing og udlejning, i Danmark, på Færøerne, på Grønland, offshore og marine.

Vi kombinerer teknologiske produkter med godt håndværk, og det er vi stolte af. Først og fremmest sætter vi en ære i at levere løsninger, der passer til kundernes behov, installere dem, så vi ved, de virker optimalt og derefter udføre service og rette til, så alt fungerer, som det skal. Det er måske ikke håndværk i traditionel forstand, men det er håndværk for os.

Vores fokus er, at opnå størst mulig datasikkerhed og et højt serviceniveau. Vi lægger vægt på uddannelse, instruktion og vedligeholdelse. For at optimere og systematisere vedligehold, tilbyder vi total service på størsteparten af vore målesystemer.

Se vores præsentationsvideo eller kontakt os på tlf. 42425080.