Vælg en side

Udlejning hos Aquasense

Aquasense udlejer sonder, håndholdte instrumenter og flowmålere.

Vi arbejder i øjeblikket på at lave en komplet udlejningsbrochure med priser og betingelser. Indtil den er helt på plads, beder vi dig tage kontakt til os pr. telefon eller pr. mail for tilbud, så vi sammen finder en fornuftig lejeløsning.

Generelt for vores udlejningsforretning er, at kunden kan vælge mellem nedenstående lejemåder:

Instrumentleje med operatør

I dette tilfælde skal Aquasense sige god for applikationen før ordre. Der faktureres for måleresultater efter aftale.

Aquasense påtager sig hele ansvaret for at resultaterne kommer i hus. Vi leverer instrumentet kalibreret, opladet og klar til brug. Al udlejning er inklusiv nødvendig software.

 

Instrumentleje uden operatør

Når du lejer udstyr uden operatør, har du den fulde kontrol over måleplanen, og bærer selv ansvaret for instrument og data. Det er en forudsætning, at du er bekendt med apparatet og softwarens betjening.

Vi stiller den nødvendige software til rådighed i lejeperioden, og du kan gemme data på din egen server, så selv har fuld kontrol. Hvis du ikke ønsker selv at sætte en server op, kan Aquasense sætte en database op for dig.

Oplæring i brugen af flow software og hosting af database afregnes særskilt.

Book helst i god tid (men kontakt os også gerne hvis du har en hasteopgave).

Vi samarbejder med flere virksomheder i Europa og USA om udlejning. Alligevel er det vigtigt at være tidligt ude og booke instrumenterne i god tid inden du skal bruge dem. Vi anbefaler at kontakte Aquasense senest 3 måneder før du skal bruge dem. Der er instrumenter vi ikke kan leje ud.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du meget velkommen til at Kontakte os.

Download vores flyer her

Sæt kryds i de produkter du gerne vil forespørge på ift. udlejning:

Isco 2150 flowmålerSG2000 FlowmålerFrog logger m. STS sensorFrog logger med ultralydssensorOdaLog RTxRegnmåler m. dataloggerStreamProFlow Pulse m. håndterminalFlow PulseGlazier prøveoptager m. kølAvalanche prøveoptagerGLS prøveoptager

Fra:
Til:

Accepter betingelser og opret sagen
klik her for at læse betingelser