Udlejning

Aquasense udlejer sonder, håndholdte instrumenter og flowmålere.

Vi arbejder i øjeblikket på at lave en komplet udlejningsbrochure med priser og betingelser. Indtil den er helt på plads, beder vi dig tage kontakt til os pr. telefon eller pr. mail for tilbud, så vi sammen finder en fornuftig lejeløsning.

Generelt for vores udlejningsforretning er, at kunden kan vælge mellem nedenstående lejemåder:

Instrumentleje med operatør

I dette tilfælde skal Aquasense sige god for applikationen før ordre. Der faktureres for måleresultater efter aftale.

Aquasense påtager sig hele ansvaret for at resultaterne kommer i hus. Vi levere instrumentet kalibreret, opladet og klar til brug. Al udlejning er inklusiv nødvendig software.

Instrumentleje uden operatør

Udlejning sker på eget ansvar. Både for instrumenterne i den tid man har instrumenterne i sin varetægt og for manglende måle resultater. Vi levere instrumentet kalibreret, opladet og klar til brug. Al udlejning er inklusiv nødvendig software.

Udlejning uden operatør forudsætter at brugeren er bekendt med instrumentet og selv kan anvende det. Hvis træning eller uddannelse i anvendelse er nødvendig skal der gøres opmærksom på dette inden ordreplacering så gebyr for træning eller uddannelse kan tilbydes separat.

Aquasense yder ingen garanti for fejl eller manglende måleresultater som følge af beskadigelse, forkert anvendelse, manglende viden om brug af instrumentet, manglende lagring af data eller andre hændelser. Ødelagt udstyr erstattes af lejer til ny pris uanset stand ved udlejning.

Book helst i god tid (men kontakt os også gerne hvis du har en hasteopgave).

Vi samarbejder med flere virksomheder i Europa og USA om udlejning. Alligevel er det vigtigt at være tidligt ude og booke instrumenterne i god tid inden du skal bruge dem. Vi anbefaler at kontakte Aquasense senest 3 måneder før du skal bruge dem. Der er instrumenter vi ikke kan leje ud.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du meget velkommen til at Kontakte os. 

Download vores flyer her

Kontakt

Aquasense
Stensgårdvej 2
5500  Middelfart
Tlf. 4242 5080
E-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.aquasense.dk

Aquasense leverer ...

... installerer og servicerer målesystemer til ferskvand, havvand, procesvand og spildevand med både håndholdte og stationære instrumenter. Vi tilbyder salg, leasing og udlejning, i Danmark, på Færøerne, på Grønland, offshore og marine.

Vores fokus er ...

... at opnå størst mulig datasikkerhed og et højt serviceniveau. Vi lægger vægt på uddannelse, instruktion og vedligeholdelse. For at optimere og systematisere vedligehold, tilbyder vi total service på størsteparten af vore målesystemer.