Opret ny retur sag

Forud for enhver returnering af varer til Aquasense skal køber udfylde alle krævede felter samt udskrive og vedlægge den mail der modtages på sagen. Returnering uden udfyldt og vedlagt retur dokument afvises og varerne tilbagesendes for købers regning. Udstyr skal rengøres inden indsendelse, ellers vil dette blive gjort for købers regning. Aquasense modtager ikke udstyr retur til reparation eller lignende såfremt udstyret er forurenet med giftigt, ætsende, sygdomsfremkaldende eller på anden måde skadeligt medie. Ved at oprette sagen accepteres disse betingelser for returneringen.

Kontakt

Aquasense
Stensgårdvej 2
5500  Middelfart
Tlf. 4242 5080
E-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.aquasense.dk

Aquasense leverer ...

... installerer og servicerer målesystemer til ferskvand, havvand, procesvand og spildevand med både håndholdte og stationære instrumenter. Vi tilbyder salg, leasing og udlejning, i Danmark, på Færøerne, på Grønland, offshore og marine.

Vores fokus er ...

... at opnå størst mulig datasikkerhed og et højt serviceniveau. Vi lægger vægt på uddannelse, instruktion og vedligeholdelse. For at optimere og systematisere vedligehold, tilbyder vi total service på størsteparten af vore målesystemer.