bbe Moldaenke GmbH

BBE er en forskningsbaseret virksomhed der er specialiseret i måling af alge forekomster. Produkterne er udviklet og designet i tæt samarbejde med universiteter og brugere. Det er blandt andet muligt at skelne mellem forskellige typer af alger. Produkterne finder anvendelse i overvågning af søer, hav og åer

BBE logo

www.bbe-moldaenke.de

Teledyne RDI

Teledyne RDI producerer Doppler flowmålere af høj kvalitet, til måling af gennemstrømninger i vandløb, åer, floder og have. Teledyne RDI tilbyder markedest mest komplette program og producerer udstyr af fremragende kvalitet. Udstyr der er anerkendt og brugt verden rundt af eksperter inden for hydrologi.

TeledyneRDI

www.rdiinstruments.com

Isodaq Technology

Isodaq Technology en britisk virsomhed med det formål at levere løsninger af høj kvalitet for vand- og miljøbeskyttelse industrier. Virksomheden blev grundlagt i 1985 af den nuværende administrerende direktør Rod Hawnt. Isoidaq Technology har opnået et ry som en af Storbritanniens førende specialister i overvågning og styring af vandressourcer og spildevandssystemer. Koncernen beskæftiger nu over 50 fastansatte medarbejdere.

Isodaq logo

www.isodaq.co.uk

Pronamic

I 28 år har Pronamic´s PASSION FOR REGN været den drivende kraft i arbejdet med regnmålere og de koncentrerer sig stadig kun om det. Pronamic A/S blev grundlagt i 1984 og har gennem disse 28 år leveret mere end 200.000 nedbørsmålere på verdensplan. Pronamic var i en meget tidlig fase i en proces med internationalisering og har etableret eksport til 41 lande på 5 kontinenter.

Pronamic-logo-Leverandr-web

 www.pronamic.com

Aquaread

AQUAREAD ™ Ltd er et spændende nyt britisk selskab dannet for at udvikle og fremstille avanceret procesudstyr til både laboratorie og feltarbejde. Med mere end 150 års erfaring inden for videnskab og teknologi, har medlemmer af deres design team enten været direkte ansvarlige eller tæt forbundet i større projekter. Alle AQUAREAD ™ produkter er designet og bygget i England med fuld kvalitetskontrol og sporbarhed.

Aquaread-logo-web

www.aquaread.co.uk

Solinst

Solinst har produceret høj kvalitets grundvands instrumentering siden 1980. Solinst´s produktlinie er ideelt til spildevands undersøgelser og grundvands overvågning. Firmaet fremstiller instrumenter, der er designet til nøjagtighed, enkelte-i-brug og giver pålidelige resultater.

SolinstlogoWeb

www.solinst.com

Pulsar

Pulsar er verdens førende indenfor teknologi til ultralydbaseret, berøringsfri måling af niveau i tanke, flow i åbne kanaler samt pumpestyring. Ved at gå foran i Ekko procesteknologien er det lykkedes Pulsar at udstrække teknologien til anvendelser, som tidligere ansås at ligge udenfor området for ultralydbaseret niveaumåling.

Pulsar logo1

 
www.pulsar-pm.com

Partech

Siden 1964, har Partech været kendt for overvågning af vanskelige, men vigtige parametre, herunder suspenderet stof, slam densitet, turbiditet, slam spejls, opløst ilt og olie på vand. Partech markedsfører en række sensorer, der har opnået global accept. Aquasense har pr. 1/1-2012 overtaget forhandlingen af Partech produkter i Danmark. 

Partech logo

www.partech.co.uk

Teledyne Isco

Teledyne Isco fremstiller en bred vifte af produkter til professionelle, der arbejder med overvågning og bekæmpelse af vandforurening. Ingeniører og ledere involveret i spildevands processtyring, og forskere der er involveret i felt-og laboratoriearbejde. Produkterne er udviklet og bygget af fagfolk på området, således at de forøger produktiviteten både på fabrikken, og i laboratoriet.

teledyne isco

www.isco.com

Campbell Scientific

Aquasense forhandler, idriftsætter, supporterer og servicerer det brede program fra Campbell Scientific i Danmark. Campbell Scientific er markedsledende inden for målestationer til meteorologiske målinger og er ligeledes markedsledende inden for dataloggere til miljøovervågning samt leverandør til flere store producenter af udstyr til miljøovervågning.

cambell scientific

www.campbellsci.co.uk

S::CAN

S::CAN er det eneste firma i verden, der har givet sit hjerte og sjæl til online vandkvalitetsmåling.
Siden firmaets opstart for 10 år siden har såvel deres udviklingsafdeling som produktion været fuldt fokuserede på dette område. Aquasense er stolte af, at repræsentere den førende producent af udstyr til vandkvalitetsmåling på det Danske marked.

scan

www.s-can.at

 

Bran Luebbe

Bran+Luebbe er globalt førende indenfor måling, analyse og processer af væsker med en ekspertise, som strækker sig over mere end 75 år. Navnet Bran+Luebbe står for høj kvalitet og præcision, som en af verdens mest anerkendte producenter af analyseudstyr. Aquasense sælger, supporterer og servicerer Bran+Luebbes brede program af on-line analysatorer på det Danske marked.

bran lubbe

www.branluebbe.com

Kontakt

Aquasense
Stensgårdvej 2
5500  Middelfart
Tlf. 4242 5080
E-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.aquasense.dk

Aquasense leverer ...

... installerer og servicerer målesystemer til ferskvand, havvand, procesvand og spildevand med både håndholdte og stationære instrumenter. Vi tilbyder salg, leasing og udlejning, i Danmark, på Færøerne, på Grønland, offshore og marine.

Vores fokus er ...

... at opnå størst mulig datasikkerhed og et højt serviceniveau. Vi lægger vægt på uddannelse, instruktion og vedligeholdelse. For at optimere og systematisere vedligehold, tilbyder vi total service på størsteparten af vore målesystemer.