Vælg en side

TurbiTech LR turbiditet sensor

Varenummer (SKU): 06409663226a Varekategorier: ,

TurbiTech LR turbiditet sensor

Beskrivelse

Partech TurbiTech LR turbiditet sensor er specielt designet til at overvåge færdigbehandlet og/eller filtreret vand.

TurbiTechw2 LR Sensor er specielt designet til at måle færdigbehandlet og filtreret drikkevand. Sensoren er ekstremt følsom og i stand til at registrere turbiditetsændringer på mindre end 0,1 FTU. Den anvendte 90 graders lysspredningsteknik gør sensoren følsom overfor en lang række partikelstørrelser fra kolloidt materiale til større partikler og råvand samt de store mineralpartikler, som nogle gange kan findes i distributionsprøver.

Den unikke sensor opfanger spredt lys, hvilket sikrer et meget stabilt nulpunkt. Dette er kombineret med en automatisk, selvrensende mekanisme, som forhindrer opbygning af snavs i prøvekammeret. Målesystemet inkluderer et selvkontrollerende loop, som kompenserer for ændringer i den optiske ydeevne.

Sensoren kræver meget lidt vedligeholdelse, og hverken specielt værktøj eller træning er påkrævet. Kalibrering kan gøres enten over for en våd turbiditetsstandard eller ved at bruge den tørre kalibreringsreferencecelle som følger med hver sensor. Referencecellen giver en ekstremt let og reproducerbar metode til at tjekke sensorens ydeevne, uden de omkostninger og uundgåelige fejl, som anvendelse af kemiske standarder medfører.

 

Download brochure  Download manual
Kontakt – Jylland/Fyn Kontakt – Sjælland

TurbiTech LR turbiditet sensor

Yderligere information

Applikation

, , ,

Producent