Vælg en side

Ledningsevne-, salinitet- og temperaturmålinger – WaterTechw2

Varenummer (SKU): a5e00132373a Varekategorier: , ,

Ledningsevne-, salinitet- og temperaturmålinger – WaterTechw2

Beskrivelse

WaterTechw² C4E Sensoren er udviklet til at give meget pålidelige ledningsevne-, salinitet- og temperaturmålinger.

Sensoren kan, med sine mangfoldige måleområder, benyttes på en række forskellige typer anvendelser, idet målesystemet er sat op til at give optimal nøjagtighed og opløsningsevne til den valgte anvendelse.

Ledningsevne er en bredt anvendelig målemetode. Den kan anvendes til information om opløste mineraler i vandet, i procesvand kan den bruges som indikator for, om vandrensesystemet fungerer. I nogle tilfælde kan den bruges til at forbygge tilkalkning fra ledningsvandets hårdhed, især i kedelfødevand. I mange anvendelser kan ledningsevne bruges som et mål for totale opløste stoffer, og den er en anvendelig, generel indikator for vandkvalitet.

Til installation på steder, hvor der kan forventes slam, anbefales det at installere sensoren ved brug af vort specielt designede montagesystem med et fleksibelt led i montageskaftet. Det fleksible led lader sensoren bevæge sig i processen, hvorved tilslamning reduceres og faste partikler i vandstrømmen glider af. Denne bevægelse svarer til, hvad der opnås med en installation med en flydende kugle, med den yderligere fordel, at sensoren er placeret under væskeoverfladen. I anvendelser, hvor der ikke forventes tilslamning eller hvor der er utilstrækkelig plads, kan alternative montageløsninger anvendes.

Download datablad  Kontakt – Jylland/Fyn Kontakt – Sjælland

Ledningsevne-, salinitet- og temperaturmålinger – WaterTechw2

Yderligere information

Applikation

, , ,

Producent